LIKOVI

Asiye “Asi” Kozcuoğlu (Tuba Büyüküstün)


Asije je dobila ime po svojoj baki, a skraćeno je zovu i Asi, što u prevodu znači buntovnica, a kako je jako snažna i tvrdoglava, nadimak joj pristaje. Asi je ćerka zemljoposednika, sa kojim zajedno brine o imanju, a svoju porodici ceni i voli više od svega, i živi za svoju zemlju. Kada se njihova porodica susretne sa poteškoćama, prinuđeni su da daju hipoteku na svoju farmu bogatom Demiru, koji uspeva da nagovori Asi da radi za njega, ne bi li podmirila dugove svog oca...

Demir Doğan (Murat Yıldırım)


Demir je bogat i imućan poslovni čovek koji se nakon dugo vremena vraća u svoje rodno mesto, gde planira da nastavi svoj život.
Demir je napustio imanje zajedno sa svojom sestrom Melek nakon tragičnog događaja koji je zadesio njihovu porodicu. Naime, Demirova tetka Suhejla i njegova majka bile su radnice na imanju porodice Kozcuoğlu sve do trenutka velike nesreće kada se Demirova majka utopila u reci. Tetka ih je potom odvela u Istanbul, gde su odrasli.
Povratkom u Antiohiju, Demir se priseća tragičnog događaja, ali i susreće devojku u koju će se odmah zaljubiti. No, ta devojka, Asi, je ćerka čoveka kojeg Demir smatra odgovornim za tragediju svoje porodice.

İhsan Kozcuoğlu (Çetin Tekindor)


Ihsan je zemljoposednik i vlasnik imanja koje generacijama unazad pripada njihovoj porodici. Ceo svoj život je podredio zemlji, i kako često kaže, za njega zemlja znači život. Ihsan je zajedno sa suprugom Neriman na imanju odgojio četiri ćerke: Defne, Asi, Gonce i Cejlan.
Defne Kozcuoğlu (Selma Ergeç)


Defne je najstarija ćerka Neriman i Ihsana. Jako je vezana za svoju sestru Asi, i rado joj pomaže u radu na imanju, ali za razliku od nje, ne uživa toliko u tom poslu, i ne pokazuje inicijativu za rad na zemlji. Zaljubljuje se Demirovog prijatelja Kerima.