O SERIJI

"Asi" je jedna od najpoznatijih turskih TV serija koja se prikazuje na ovim prostorima. Radnja serije smeštena je u Antiohiju u Turskoj, čarobnom i tajanstvenom gradu na obali Sredozemnog mora. Osim savršenog glumačkog tima, seriju odlikuje i izvrsna muzika, fotografija i pejzaži.

Radnja prati dvoje dvoje mladih i ponosnih ljudi koji se zaljubljuju na prvi pogled, ali koje duhovi iz prošlosti sprečavaju da ostvare zajedničku sreću.


Porodica Kozkuolu poseduje veliko imanje već generacijama unazad, i opstanak farme je njima cilj za koji žive. Vlasnik Ihsan, i njegova ćerka Asi vredno rade na svojoj zemlji, ali jednog dana iznad njihove farme nadvio se crni oblak...


Nakon mnogo godina provedenih u Istanbulu, Demir se vraća u svoje rodni grad, koji je napustio zajedno sa svojom sestrom, nakon smrti njihove majke, koja se utopila u reci. Demir saznaje da je porodica Kozkuolu, jedna od najcenjenijih porodica u regiji, verovatno odgovorna za smrt njegove majke, pa odlučuje da prouči uzroke upravo na imanju Ishana Kozkuolu. Svoj posao prebacuje u Antiohiju, i kupuje imanje Džemala Age, Ihsanovog tasta. Problem nastaje kada Demir susretne prelepu Asi i zaljubi se u nju, ne znajući da je onda upravo Ishanova ćerka.


U priči o novoj ljubavi prema zemlji, ali i romanci, u središtu je jedna reka koja teče uzvodno. Njeno je ime Asi, kao i nadimak glavne junakinje Azije. Ona ide suprotnim smerom baš poput reke koja gradom Antiohijom teče od juga prema severu. Na tom je prostoru Demirova porodica pokopala tajne koje će njemu i Asi sprečiti put do sreće. Iako zaljubljeni, ponosni i vezani za svoje korene, Demir i Asi su neprijatelji obeleženi gresima njihovih predaka.

Pogledajte najnovije epizode serije "Asi"